Joomla! Україна

Дізнавайся про останні події української та світової спільноти
  • Версія Joomla! 5.1.0 від 16.04.2024
  • 60 записи в блогах
  • 791 новини та статті
     

Реліз української версії Joomla! 1.7.1 Full Ukrainian

09.10.2011, 13:42  |  Релізи Joomla та Joomla Platform  |  Денис Носов

Сьогодні вийшов реліз повної української версії Joomla! 1.7.1 Full Ukrainian з локалізованими демонстраційними матеріалами і українською локалізацією. Дистрибутив Joomla! 1.7.1 Full Ukrainian нічим не відрізняється від стандартного, окрім встановленого пакетів української локалізації, демонстраційних статей українською мовою і мовних файлів редактора TinyMCE.

Встановлення

Під час встановлення за замовчуванням стоїть українська мова, а також за замовчуванням обрані демонстраційні дані українською мовою.

Зауваження до релізу

Реліз повністю базується на оригінальній Joomla! 1.7.1 без втручання в ядро Joomla! Як і оригінальна версія Joomla! 1.7.1 Full Ukrainian повністю підтримує оновлення з серверу Joomla.org, а також оновлення розширень з Менеджеру оновлень. Український дистрибутив Joomla можна оновлювати і за допомогою офіційних оновлень.

Демонстраційні матеріали взяті з оригінальної версії Joomla! 1.7 та перекладені на українську мову.

Для усіх статей, пунктів меню та деяких модулів був встановлений статус для мови Ukrainian (UA). Це зроблено для того, щоб під час тестування багатомовності статті українською мовою не заважали тестувати ту чи іншу мову.

Увага! Даний дистрибутив створено без втручання в ядро Joomla!

Демонстраційну версію Joomla! 1.7.1 із встановленою українською локалізацією і демонстраційними статтями Ви можете побачити за адресою demo.joomla-ua.org.

У подальшому для ознайомлення з адміністративною частиною буде створено тимчасові логін та пароль для різних груп доступу, щоб більш детальніше ознайомитися із тонкощами системи.

Підтримка:

Запитання по роботі дистрибутива Joomla! 1.7.1 Full Ukrainian Ви можете задати на форумі підтримці «Повна українська версія Joomla! 1.7»

Завантажити:

Читайте також