Joomla! Україна

Дізнавайся про останні події української та світової спільноти
  • Версія Joomla! 5.1.0 від 16.04.2024
  • 60 записи в блогах
  • 791 новини та статті
     

У листопаді відбудеться Всесвітня конференція Joomla!

10.07.2012, 22:41  |  Новини порталу  |  Денис Носов

З 16 по 18 листопада відбудеться Міжнародна конференція Joomla! (Joomla! World Conference), яка пройде у Сан-Хосе, Каліфорнія, США. Метою конференції є об'єднання великої міжнародної спільноти в одному місці, де кожен зможете ознайомитися із Joomla! CMS та платформою Joomla! (Joomla! Web Application Platform).

На сьогодні Joomla! є однією із найпопулярніших систем керуванням змістом (CMS) в світі на якій з 2005 року створено мільйони веб-сайтів від невеликої презентації-портфоліо до великих масштабних проектів.

Спільноти Joomla! кожного місяця організовує JoomlaDays по всьому світу, а в минулому році відбулося близько 30 подій з тисячами відвідувачів практично на всіх континентах.

На Міжнародній конференції Joomla! Ви зможете приєднатись до обговорення нових ідей, відвідати презентації та прийняти участь у семінарах, ви візьмете участь у багатьох дискусіях та засіданнях, а при великому бажанні ви можете самостійно організувати свій власний семінар.

Щоб взяти участь у Міжнародній конференції Joomla! вам необхідно подати свою заявку на офіційному сайті конференції вже зараз!

Читайте також