Зміни. DGM NEWS ULTRA Plus Lite 3.1

Вибір мови: English version | Русская версия

Завантажити модуль

02.03.2008 Оновлено модуль до версії 3.1. + Виправлена функція відображення новин з Front-Page. Тепер при виборі функції відображення новин з Front-Page будуть відображатися тільки новини, опубліковані на Головній сторінці; + Додана можливість відображення новин у довільному порядку (random); + Виправлено відображення дати відносно серверу. Тепер дата береться не з серверу, а з налаштувань Joomla. Ця функція особливо буде користною для користувачів, чиї сайти лежать у інших часових поясах відносно Києва.

01.03.2008 Оновлено модуль до версії 3.0. + Підправлена помилка ліміту слів в інтро + Можливість сворення Першої Новини зі своїми параметрами (оформлення, розмір зображення і т.д.) + Додана можливість задавати класси для звичайних Новин та для Першоеї Новини + Додана функція Gravatara + Можливість відображати іконки для Розділу та Категорії + Вкл./Викл. CSS – файлу + Виправлена помилка пов’язана з короткими тегами PHP

ОНОВЛЕННЯ: Будь ласка, видаліть через FTP всі файли і папку модуля. Розпакуйте модуль і завантажите папку з файлами та файли модуля в папку модулів. Ви так само можете оновити модуль, використовуючи інсталятор в адмін-панелі, але при цьому не будуть збережені всі ваші копії модуля та параметри.

16.10.2007 Оновлено модуль до версії 2.0 RC1.2. + Підправлені 2 помилки обробки тексту + Змінений шлях до зображень + Додані копірайти (КОПІРАЙТИ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ ВИДАЛЕННЮ В БЕЗКОШТОВНІЙ ВЕРСІЇ!!!) + Додана функція дозволу на запис файлам шаблона і папки кешу при встановлені модуля

ОНОВЛЕННЯ: Будь ласка, видаліть через FTP всі файли і папку модуля. Розпакуйте модуль і завантажите папку з файлами та файли модуля в папку модулів. Ви так само можете оновити модуль, використовуючи інсталятор в адмін-панелі, але при цьому не будуть збережені всі ваші копії модуля та параметри.

22.08.2007 Оновлено модуль до версії 2.0 RC1.1. + Змінений інтерфейс адмін-панелі модуля + Підправлені css-файли шаблонів + Включення/відключення тайтлів для зображення та заголовка + Добавлено поле класу заголовка + Включення/відключення класу заголовка.

16.08.2007 Оновлено модуль до версії 2.0 RC1.03. + Додана нова функція. Якщо ви не використовуєте зображення, то тепер можете прикрасити новини іконками категорій. Створіть папку icon у папці images/stories та завантажте у неї зображення, назва яких має відповідати ID категорії. Рекомендований розмір зображень 50х50 пікселів, або 18х18 пікселів.

13.08.2007 Оновлено модуль до версії 2.0 RC1.01. + Додано нове поле для класу горизонтальної позиції новин. Якщо Вм хочете змінити стандартний клас "horizontal" на свій, не забудьте заменить його і в css-файлі шаблона модуля.

10.08.2007 Оновлено модуль до версії 2.0. Додані нові параметри для шаблону.

Ліцензія

Модуль DGM NEWS ULTRA Plus Lite 2.0 з наступними модифікаціями лінійки 2.0 (версія Plus Lite) поширюється у відповідності із ліцензією Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.