TransMenu

Готові модулі для Joomla
andriy
Користувач
Користувач
Повідомлень: 89
З нами з: 17 липня 2009, 22:40
Звідки: Львівська обл.

TransMenu

Повідомлення andriy » 30 липня 2009, 21:59

Поділіться, будь-ласка, робочим TransMenu (чи може якимсь аналогом), щоб підходив для Joomla 1.5.12
Дякую!

gaidamaka
Користувач
Користувач
Повідомлень: 65
З нами з: 13 червня 2008, 19:32
Звідки: славетне місто-герой Хмельницький

Re: TransMenu

Повідомлення gaidamaka » 31 липня 2009, 21:49

andriy
Користувач
Користувач
Повідомлень: 89
З нами з: 17 липня 2009, 22:40
Звідки: Львівська обл.

Re: TransMenu

Повідомлення andriy » 01 серпня 2009, 17:26

Гугла рулить як завжди, але от коли встановив ТрансМеню, то при відображенні його на сайті показується така бяка (див. мал.).
Вкладення
err.jpg
err.jpg (26.92 Кіб) Переглянуто 3076 разів
gaidamaka
Користувач
Користувач
Повідомлень: 65
З нами з: 13 червня 2008, 19:32
Звідки: славетне місто-герой Хмельницький

Re: TransMenu

Повідомлення gaidamaka » 01 серпня 2009, 21:41

а ти глянь, що ж на тому line 271 ... може шось ясніше буде
andriy
Користувач
Користувач
Повідомлень: 89
З нами з: 17 липня 2009, 22:40
Звідки: Львівська обл.

Re: TransMenu

Повідомлення andriy » 03 серпня 2009, 13:31

gaidamaka писав:а ти глянь, що ж на тому line 271 ... може шось ясніше буде
Там таке:

$top_level = array();
foreach( $items as $item ) { - рядок 271
// collect data for top level
if ( $item->parent == 0 ) {
$top_level[] = $item;

Я правда його ще не настроював (тобто не добавляв/міняв пункти), а лише "включив".
Може причина в тому?



Повернутись до “Модулі”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей