Joomla! Україна

Joomla!® в Україні — українські веб-проекти створені на Joomla!
  • Версія Joomla! 5.0.3 від 20.02.2024
  • 60 записи в блогах
  • 791 новини та статті
     

НТУУ «Київський політехнічний інститут»

01.08.2012, 03:40  |  Joomla!® в Україні

Адреса: www.ru.kpi.ua

Опис сайту

Київський політехнічний інститут було засновано у 1898 році. Засновники КПІ втілили кращі традиції відомих європейських вищих технічних шкіл: Паризької «Еколь політехнік», Аахенського, Віденського, Магдебурзького технічних університетів.

Серед вихованців КПІ – всесвітньовідомі конструктор літаків та вертольотів Ігор Сікорський, творець турбореактивних двигунів Архип Люлька, конструктори ракетно-космічної та авіаційної техніки Сергій Корольов та Володимир Челомей, металург Іван Бардін, конструктор авіадвігунів Олександр Мікулін.

Сьогодні НТУУ “КПІ” – найбільший технічний університет України дослідницького типу, один з провідних університетів Європи та світу. У ньому навчається близько 30 тисяч студентів, у т.ч. іноземні студенти. До його складу входять 30 навчально-наукових підрозділів (10 інститутів і 20 факультетів), 8 навчально-наукових центрів, 12 науково-дослідних інститутів, 14 науково-дослідних центрів і 1 конструкторське бюро.

Одним з перших університетів України НТУУ “КПІ” у вересні 2003 року приєднався до співдружності університетів, які підписали “Велику Хартію Університетів” Європи (“Magna Charta Universitatum”).

Російська та англійська версії сайту створено на Joomla!

Голосування

Дизайн
5 голоси
Юзабіліті
5 голоси
Функціонал
5 голоси
Цікаве рішення
5 голоси
Загальне враження
5 голоси

Інші сайти на Joomla