Можливо JOOMLA і буде працювати на любму платному хостінгу, але хтілось би знати думку багатьох з Вас, де краще розміщати сайт на JOOMLA . Де і як виникають проблеми при використанні JOOMLA та компонентів що встановлені на JOOMLA
На приклад раскажу про проблему що виникає на UKRHOSTING
Можливо для кодера який у повному обсязі володіе php це не є проблемою, але:
проблема в пошті, - Спосіб відправки пошти: потрібно прописувати через smtp сервер, при чому логін і пароль користувача вказувати тільки для скриньки локального серверу, що зоні UKRHOSTING якщо пропишеш через php, абj наприклад навідь чеpез smtp, але від vasa@mail.ru, то якщо пароль забув, то на пошту адміна або до іншого користувача сайту, він вже не прийде
Ну гараз, зробив якт вимагаеться
Компонент "Контакти" - пошта приходить тільки до користувачів з скринькою в зоні UKRHOSTING поштовика, що не дуже втішує інщих користувачів ( не буду ж я всім бажаючим скиньку прописувати)
Це стосуеться всіх компонентів де потрібно використання розсили пошти, MisterEstate (EstateAgent), com_akobook - якщо треба відправити лист з вдячністью за повідомлення, Community Builder, особисті повідомлення - при потребі висилати листа про нове повідомлення, на для багатьох інщих розширень шо використовують пошту
Можливо хтось знае як вирішити всі броблеми ?
Хто може порекомендувати нормальний, не дуже дорогий хостінг висловлюйтесь тут, так багатьом з нас буде легше підібрати хостінг для тих чи інщих задач

И сами не любим рекламы на своем форуме. Вся информация о наших серверах, площадках, где они находятся, каналах, версиях ПО и т.п. находится на нашем сайте.
В принципе друго ответа я не ожидал. Если взять только Джумлу со стандартными модулями и компонентами, то я согласен. Можно покопаться и решить проблему.