Українські хостери

Модератор: Модератор хостингу

Правила форуму
Дана гілка ніяк не пов'язана із рекламою хостинг-провайдерів!!! Тут ведуться дискусії щодо оптимального вибору хостинга чи/або сервера під Joomla.

У цій гілці форума також представлені окремі подфоруми хостинг-провайдерів які зголосилися надавати підтримку по своїх компаніях. Якщо у вас є запитання до певних хостинг-провайдерів Ви зможете отримати відповідь від представника хостинга на нашому форумі.

Якщо Ви бажаєте представити свою хостинг-компанію та займатися підтримкою своєї гілки форуму,
будь-ласка, зв'яжіться з нами за адресою denys[at]joomla-ua.org.

Увага! Теми рекламного характеру будуть видалятися. Якщо Ви бажаєте розмістити аноанс або новину звертайтесь за denys[at]joomla-ua.org

Re: Українські хостери

Повідомлення Besedin » 04 грудня 2009, 14:48

у тебе часом не статична ІР ?
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки

Повідомлення: 475
Репутація: 6

google adsense

Повідомлення gaidamaka » 04 грудня 2009, 18:20

ні, 100% динамічна
gaidamaka
Користувач
Користувач

Повідомлення: 82
Репутація: 0

Повідомлення virgo » 20 січня 2010, 18:45

Хто щось знає відносно наступних хостів?:
adamant.ua
uadomen.com
omp9.com.ua
Наперед вдячний за відповідь!!!!
Востаннє редагувалось virgo в 20 січня 2010, 19:56, всього редагувалось 1 раз.
virgo
Користувач
Користувач

Повідомлення: 1

Повідомлення andriy » 20 січня 2010, 19:02

Доброго часу доби! Та зі святами!

Щодо хостингу. Мій хороший знайомий пропонує хостинг, 300 грн на рік. Сама машина знаходиться в Європі.
Щодо її технічних характеристик:
Phenom II X4 945
RAM: 8 GB DDR2
HDD: 2x1500 GB SATA2

Кого цікавить - пишіть, розповім більш детально.
andriy
Користувач
Користувач

Повідомлення: 91

Повідомлення kapnyxa » 02 березня 2010, 23:09

Усім привіт :)
Нещодавно я встановив Джумлу на хостінг і компонент з модулем virtuemart, тепер робота сайту припинилась тому що був переліміт SQL запитів більше 500 на хвилину, хостінг платний(не дорогий).
Підкажіть хто знає у чому проблема у хостінгу чи всетаки Джумлу потрібно правильно налаштувати?
У цьому ділі я новачок, підкажіть пліз в якому напрямку йти :Search:
Що порадите, може краще обрати новий хостінг для сайту?
...це має бути інтернет-магазин.

дякую
kapnyxa
Користувач
Користувач

Повідомлення: 2

Повідомлення gruz » 04 березня 2010, 15:58

kapnyxa написав:Усім привіт :)
Нещодавно я встановив Джумлу на хостінг і компонент з модулем virtuemart, тепер робота сайту припинилась тому що був переліміт SQL запитів більше 500 на хвилину, хостінг платний(не дорогий).
Підкажіть хто знає у чому проблема у хостінгу чи всетаки Джумлу потрібно правильно налаштувати?
У цьому ділі я новачок, підкажіть пліз в якому напрямку йти :Search:
Що порадите, може краще обрати новий хостінг для сайту?
...це має бути інтернет-магазин.

дякую

http://www.joomla-ua.org/forum/post8710.html#p8710
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення: 584
Репутація: 1

Повідомлення Forsse » 13 жовтня 2010, 15:12

Shaman написав:Хотілось би обговорити питання українського хостингу. Хто яким користується, які знає з кращого боку, а які - з гіршого. Які хостери найкраще підходять для Joomla.

Користуюсь хостингом від HOSTPRO.UA - який мене за півроку користування ним розчарував. З усім на перший погляд вигідним і зручним функціоналом стикнувся з двома основними проблемами:
1-При перевантаженні серверу випадає помилка 500, яку я зовсім не вважаю наслідком ненажерності joomla, як про це повідомив хостер. Думаю, якщо з його боку і обмежувати використання системних ресурсів для обслуговуваних сайтів,то через пригальмування швидкості, а не через різкий "відказ" серверу.
2-Не вперше помічаю, що технічний персонал хостингу хоч і працює цілодобово, але явно або не повністю компетентний або просто ледачий, оскільки на чималі листи з описами проблем і логів помилок отримую короткі відповіді - зверніться до свого веб-майстра, оптимізуйте ваш скрипт, наш сервер цього не підтримує,того не підтримує, якщо хочите - дайте нам самі лінки де завантажити скрипти для нашого серверу,щоб покращити його роботу.А в деяких випадках помічав, що багато з чого сказаного просто не правда, оскільки їх заперечення на певні можливостті не раз доводилось спростовувати власноруч.

Як висновок думаю є сенс змінити хостинг, хоч і гроші заплачені.От тільки хотілось дізнатись хто вже має достатній досвід, щоб порадити хостинг за невисокими цінами на дискову квоту, бажано з c-panel, PHP 4.4.3 , MySQL 4.1.22-standard-log, нормальною швидкістю каналів і процесора.Головне - щоб сайт не гальмував - мав швидкість наближену на joomlaforum.ru та не видавав ті кляті помилки 500, які вже і мене дістали.
Також не хотілось би перенести сайт на якийсь нестабільний хостинг - з ненадійним персоналом, часто перевантаженим або вразливим до хак-атак сервером і таке інше.
Буду дуже вдячний, оскільки "переїзд" потребуватиме багато мороки.

Я хостюсь на max-hostpro.com у них стоит CMS Joomla v1.5.20 за 6 месяцев проблем нет!
Советую пройти тестовый период, в течении которого вы сможете посмотреть работу хостинга. :Bravo:
Платный хостинг для CMS DLE, CMS WordPress, CMS Joomla, CMS Drupal http://max-hostpro.com/
Удобный сервис для отслеживания позиций сайта + можно заработать http://www.setlinks.ru/?pid=54216
Forsse
Користувач
Користувач

Повідомлення: 6

Повідомлення kuzart » 08 листопада 2010, 10:37

Я б порадив domen.com.zp.ua надійний хостинг, доступні ціни! Всі проблеми вирішую там і Вам раджу!
kuzart
Користувач
Користувач

Повідомлення maximum157 » 08 листопада 2010, 12:51

Дуже цікавий і надійний хостінг http://domen.com.zp.ua/ мені дуже сподобалося з ним працювати.
maximum157
Користувач
Користувач

google adsense

Поперед.

Повернутись до Хостинг

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей