Вставка Flash

Огляд тем по налаштуванню Joomla 1.5

Вставка Flash

Повідомлення andriy » 13 травня 2010, 23:49

Доброї ночі!
Походив по форумі, але відповіді не знайшов (напевно, не всюди заходив :( )
Підкажіть, будь-ласка, як реалізувати наступне....
Потрібно, аналогічно як на http://3dpanorama.ru/gallery/, зробити статтю з фотками, а посилання на конкретну фотку щоб переходило (в новому вікні) на swf (так як і на вказаному сайті). Яким чином це краще реалізувати?
Дякую!
andriy
Користувач
Користувач

Повідомлення: 91
Репутація: 0

google adsense

Re: Вставка Flash

Повідомлення gruz » 14 травня 2010, 08:02

Флешку 3Д панорами що тобі зробить - я не знаю. Скоріше за все шарових скриптів нема.
Щодо фотки злінком на SWF, то JCE вміє робити гарні спливаючі вінка на всьому з будь-яким вмістом, в т.ч. з SWF. Зазвичай у спливаючому вікні фото, як на kavaleria.org.ua в новинах, скажімо, але там може бути не фото, а стаття, наприклад. Чи флешка.
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення: 584
Репутація: 1

Повідомлення andriy » 14 травня 2010, 08:17

Привіт, Gruz!
gruz написав:Флешку 3Д панорами що тобі зробить - я не знаю.

Про це я в курсі, чим робити. Питання було смае в "розміщенні".
gruz написав:Щодо фотки злінком на SWF, то JCE вміє робити гарні спливаючі вінка на всьому з будь-яким вмістом, в т.ч. з SWF. Зазвичай у спливаючому вікні фото, як на kavaleria.org.ua в новинах, скажімо, але там може бути не фото, а стаття, наприклад. Чи флешка.

Тобто з допомогою JCE можна буде зробити спиливаюче віконечко (як на kavaleria.org.ua) з флехою? Класно.
Дякую! На вихідних буду експериментувати.
andriy
Користувач
Користувач

Повідомлення andriy » 20 травня 2010, 11:03

Доброго дня!
Нарешті руки дойшли до JCE :)
Але тут виникла проблемка... З оф.сайту (вроді звідтам) стягнув com_jce_157_156_package.zip, поставив. Поставив плагін plg_jce_156.zip.
Допоможіть, будь-ласка, знайти MediaManager для "моєї" версії JCE. Пробував jce_mediamanager_117.zip - не підходить, каже "incorrect version...".
Був би ДУЖЕ вдячний за пряме посилання (на роботі інтернет до одного місця :-( )
Дякую!
andriy
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 20 травня 2010, 23:10

Очевидно тому, що jce_mediamanager_117.zip треба ставити, як плагін не від Joomla, а від JCE. Спробуй у адмінці у JCE встановити через відповідне підменю компонента JCE.
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення andriy » 21 травня 2010, 07:26

gruz написав:Очевидно тому, що jce_mediamanager_117.zip треба ставити, як плагін не від Joomla, а від JCE. Спробуй у адмінці у JCE встановити через відповідне підменю компонента JCE.

В першу чергу і ставив "інсталятором" від JCE. Але помилка, що ним, а що стандартним джумловським - та ж сама "incorrect version..."
andriy
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 21 травня 2010, 09:13

Я глянув.
Актуальна версія jce_mediamanager_154.zip
А те, що ти намагаєшся ставити - для Joomla 1.0.x, тому не ставиться.
Але це платне розширення, прямого лінку нема. У мене в збірці все є передвстановлене. Або милом - скину. Або можеш і купити у розробника - рік коштує 30 баксів.Не багато.
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення andriy » 21 травня 2010, 10:34

Привіт, Gruz.
Зранку відкрив для себе, що mediamanager 1.5.4 платний :(
А в твоїй збірці він присутній? :oops:
andriy
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 21 травня 2010, 10:43

Так. :oops:
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення andriy » 21 травня 2010, 14:58

Даш посилання? Або на мило :wink:
П.С. Маю на увазі твою збірку. Чи ти її тут на форумі викладав?
andriy
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 21 травня 2010, 15:49

http://www.joomla-ua.org/forum/post9366.html?hilit=%D0%BC%D0%BE%D1%8F%20%D0%B7%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BA%D0%B0#p9366
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення andriy » 25 травня 2010, 23:10

gruz написав:http://www.joomla-ua.org/forum/post9366.html?hilit=%D0%BC%D0%BE%D1%8F%20%D0%B7%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BA%D0%B0#p9366

Gruz, дякую за збірку. Шкода, що неможна звідтам "видерти" MediaManager-а :oops:
Напевно, придбаю його, або пошукаю безкоштовний аналог :)
andriy
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 25 травня 2010, 23:17

Або милом мені напиши
gruz
Користувач
Користувач

google adsense

• Дивіться також подібні теми
    Відповіді
    Перегляди
    Автор

Повернутись до Налаштування та робота з Joomla! 1.5

Хто зараз онлайн