Вибір мови перед заходом на сайт

Огляд тем по налаштуванню Joomla 1.5

Вибір мови перед заходом на сайт

Повідомлення haktm » 07 травня 2010, 16:33

Народ,така проблема: потрібно, щоб перед тим як зайти на сайт користувач вибрав потрібну мову і тільки потім міг користуватися сайтом(робота з компонентом JoomFish). Які ваші рішення(або ідеї)??? Я думаю,що можна зробити скрипт, який б перед відкриттям сторінки закривав все чорним і виводив прапорці потрібних країн,а після переходу по одному - вже пускав на сайт, але така проблема: якщо кожен раз заходити на сторінку,він буде спрацьовувати, потрібно робити сесії...але це мої фантазії, можливо в когось є вже готові рішення, пишіть, дякую.
haktm
Користувач
Користувач

Повідомлення: 4
Репутація: 0

google adsense

Re: Вибір мови перед заходом на сайт

Повідомлення gruz » 07 травня 2010, 20:03

На першій сторінці вішаєш модуль обрання мови і більше нічого. Щоби всі інше на першій не відображалось.
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення: 584
Репутація: 1

Повідомлення haktm » 07 травня 2010, 21:28

тоді на головні буде висіти постійно вибір мови, а міні потрібно, щоб 1 раз вибрав і все, на головні свій контент...
ПОСТ:
якби все було б так просто я б не тратив час на реєстрацію на сайті і не писав би тему...
haktm
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 07 травня 2010, 21:52

Не розумію. Раз вибрав - і все - це означає що коли помилково клікнув на англійську то вже українську не вибереш?
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення haktm » 07 травня 2010, 22:22

ні,вибрав мову і вже тієї сторінки з вибором немає..типу хочу я зайти на сайт www.joomla-ua.org. мені зявляється:вберіть мову,я беру англійську,після того як я заїожу на www.joomla-ua.org, мені вже не вискакує вибір мови,а звичний контент(переключателі мов можуть бути десь в кутку,але основне таку фішку зробити тре)
haktm
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 07 травня 2010, 23:04

Не бачу логіки.
Якби з site.com кидало на site.com/ua чи site.com/en - а воно так полюбе зробить, то так. А тут не розумію.

Ну зроби дійсно у спливаючому вікні модуль вибору мови. Якщо клікнуто, то в сесії збергіай, що клікнуто і модуль більше не виводь.
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення haktm » 07 травня 2010, 23:15

правда модулів ше не писав...
haktm
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 07 травня 2010, 23:29

Ти не пиши. Ти виведи туди модуль вибору мову JoomFish
gruz
Користувач
Користувач

google adsense

• Дивіться також подібні теми
    Відповіді
    Перегляди
    Автор

Повернутись до Налаштування та робота з Joomla! 1.5

Хто зараз онлайн