Довгий час завантаження

Розгорнуті теми по налаштуванню сервера або хостинга під Joomla, безпека сайту та SEO-оптимізація.

Довгий час завантаження

Повідомлення corest » 05 квітня 2010, 22:05

Навіть не настільки догий час завантаження, як довгий час до початку завантаження. Адреса horostkiv.com.ua . Ще цікав що - сторінки з форумом завантажуються бе проблем і швидко. Як визначити що гальмує сайт?
corest
Користувач
Користувач

Повідомлення: 3
Репутація: 0

google adsense

Re: Довгий час завантаження

Повідомлення gruz » 06 квітня 2010, 09:56

Виглядає на повільний хостінг.
Але попробуй вирубити всі модулі, особливо типу гуглівських, лічильник від яндекса, кнопки, що з інших сайтів підвантажуються, і по черзі все вмикати та перевіряти швидкість.

Вага сторінки в районі мегабайту з фотками. Забагто, але терпимо. Очевидних причин я не бачу.
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення: 584
Репутація: 1

Повідомлення Dutch » 06 квітня 2010, 18:30

1. Кешування усіх можливих модулів, компонентів і т.д.
2. навіщо СЕФ-компонент встановлювати, якщо Joomla сама вміє все прекрасно робити? Це доречі додаткові запити до БД!!!
Dutch
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення: 1058
Репутація: 22

Повідомлення Dmitry » 06 квітня 2010, 19:06

Тут мабуть проблема у хостингу, в мене була подібна ситуація, оптимізував роботу сайту по максимуму але нічого не змінилось доки не змінів тариф. Задайте пряме питання вашому хостинг провайдеру щодо швидкості сайтів на Joomla!
Dmitry
Користувач
Користувач

Повідомлення: 31
Репутація: 0

google adsense

Повернутись до Налаштування Joomla та сервера, оптимізація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість