не правильно відображається адмінка

Розгорнуті теми по налаштуванню сервера або хостинга під Joomla, безпека сайту та SEO-оптимізація.

не правильно відображається адмінка

Повідомлення burbishov » 03 квітня 2010, 18:26

Встановив чисту джумлу на хостінг (1.15.15 з українською локалізацію). Стала нормально і без матюків. Коли зайшов до адмінпанелі то неприємно здивувався, жодної іконки в меню немає. Коли зайшов в розділ створення статті то побачив шо в редакторові також не відображаються іконки. Картинки які хочу добавити в редакторі не відображаються, лише пише шлях до них. В поле редактора обрана таким чином картинка також не хоче добавлятись. Цілий день колупаюсь і нічого не виходить. здається вже на все шо можна і не можна виставив повні права, а результату ніякого. Хто знає допоможіть.
Приєднані файли
2.JPG
редактор статтей
1.JPG
вигляд адмінки
burbishov
Користувач
Користувач

Повідомлення: 7
Репутація: 0

google adsense

Re: не правильно відображається адмінка

Повідомлення gruz » 03 квітня 2010, 18:39

Фігня якась нездорова. Спробуй видалити все нафіг, включно з БД, і поставити з нуля. Спробуй спочатку англійську, і до неї додати українську мову через інсталляцію мови (Розширення - Встановлення/Видалення)
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення: 584
Репутація: 1

Повідомлення burbishov » 03 квітня 2010, 19:31

так і робив ... ставив англійську ... і потом локалізацію ... на денвері все працює
burbishov
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 03 квітня 2010, 19:35

Може щось не залилось? Права на теки неправильно стоять?
Заглянь в код сторінки (view page source) - може там є якісь помилки від PHP? Warning ....
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення burbishov » 03 квітня 2010, 19:50

усьо ... все зніс і поставив заново тільки другий архів ... хз, може бути шо точно не все залилось, бо заливав фаром, а тепер внутрішнім вбудованим файлообмінником. Даремно тільки день провтикав :)
burbishov
Користувач
Користувач

Повідомлення burbishov » 03 квітня 2010, 20:23

ну просто якась сьогодні невезуха ... все вроді ок, так в редакторі статтей не працюють кнопки зберегти, примінити ... і картінки не хочуть добавлятись. я просто в відчаї :(
burbishov
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 03 квітня 2010, 20:29

Заглянь в код сторінки (view page source) - може там є якісь помилки від PHP? Warning ....

Робив?
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення burbishov » 03 квітня 2010, 20:59

да, мабуть треба на сьогодні кидати це діло ... це нестандартний пакет Joomla ... там виявилось на вибір 3 редактори, я вибрав інший і все пішло :) на сьогодні досить !!!
burbishov
Користувач
Користувач

google adsense

Повернутись до Налаштування Joomla та сервера, оптимізація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей