Проблема з кошиком

Інтернет-магазин Virtuemart. Підтримка Joomla 1.5 - Joomla 2.5

Проблема з кошиком

Повідомлення andriy » 18 березня 2010, 22:37

Доброго часу доби!

Є сайт procyk.com.ua. Добавляю товар до кошика, заходжу в нього і викидаю товар з кошика. Коли знаходжуся на цій же сторіці, то в кошику товару немає. Як тільки клацаю у верхньому меню по певних пунктах (закономірності не знайшов), то кошик "показує" цей товар (який я ніби-то перед тим вилучив з кошика). Підкажіть, плз, в чому може бути причина?
Версії: Joomla 1.5.12, VirtueMart 1.1.13
П.С. На локалці працює нормально,а от на хості... :cry:
Наперед дякую :wink:
andriy
Користувач
Користувач

Повідомлення: 91
Репутація: 0

google adsense

Re: Проблема з кошиком

Повідомлення gruz » 19 березня 2010, 12:24

Може у тебе кешування включено?
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення: 584
Репутація: 1

Повідомлення andriy » 19 березня 2010, 12:38

Так, на хості кешування включено. Але мені здається, що до недавнього часу цього глюку не було. Кешування було постійно включене. ТА й вроді нічого такого істотного не міняв, що могло б привести до такого :-(

Щойно експериментував... На локалці в мене кеш був виключений. Включив - почалися аналогічні глючи, що й на хості.
Виходить, що кеш потрібно виключити? Але ж тоді буде досить величенька нагрузка на сервер?
Чи, на скільки розумію, можна включити кеш для окремих "об'єктів" (напр. для прайса, чи для мапи сайту)?
andriy
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 19 березня 2010, 13:05

Цеш для модуля корзини можна вимкнути? Якщо можна - вирубай і експериментуй.
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення andriy » 19 березня 2010, 14:57

Ні, для модуля кошика кеш не виключається (немає в налаштуваннях) :-(
Цікаво, чи можна вимкнути кеш для самого ВМ-а? В налаштуваннях я такого не знайшов. Хоча, це не вихід з положення :-(
Напевно, треба буде шукати якийсь модуль кошика з можливістю настройок кеша, якщо іншого виходу не буде.
andriy
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 19 березня 2010, 17:47

Не знаю, не підкажу. Я якось взагалі без кешу досі обходився. Але якщо є така байда, то це величезне недопрацювання. Пошукай на форумі самого VirtueMart, там багато умільців, може є рішення.
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення andriy » 19 березня 2010, 18:25

Gruz, дякую за напрямок, в якому потрібно було копати!
Питання вирішилося (у всякому разі зараз такий глюк не спостерігається). В "Настройки" - "Система" опцію "Включити кешування" залишив включеною. А в плагінах виключив плагін "Система - кеш". Дивно, я думав, що цей плагін включає/виключає "загальне кешування", тобто без різниці, що в інших "об'єктах" включене чи виключене кешування. Виходить - помилявся, бо при його виключенні кеш все-рівно "наповнюється" (бачу це по пункті "повної очистки кешу" в джумлі).
andriy
Користувач
Користувач

google adsense

• Дивіться також подібні теми
    Відповіді
    Перегляди
    Автор

Повернутись до Virtuemart

Хто зараз онлайн