Проблеми з авторизацією на сайті.

Відповіді на запитання, як налаштувати сервер або хостинг для кращої роботи Joomla.

Проблеми з авторизацією на сайті.

Повідомлення RockLife » 02 лютого 2010, 07:20

Суть проблеми полягає в тому що у мене на локальному сервері, котрого зовуть Денвер, все працювало. При перенесені сайту на хостинг (залив джумлу, поставив, грохнув БД, залив БД з денвера на хостинг), всіх правил наче дотримав, префікс таблиць правильний, працюють всі сео налаштування (дякуючи .htacsses). БД в юнікоді. Але біда. :cry:
Форма входу на сайт некоектно працює. Тобто форма авторизації доступна з будь-якої сторінки сайту, але авторизуватись можна тільки тоді, коли вводиш данні перебуваючи тільки на головній сторінці, на всіх інших форма входу не працює. ба навіть не те що логін і пароль не приймає на всіх кірм голвоної, так ще й розлогінитись неможливо на будь-якій сторінці крім головної, що саме дивне в адмінку заходить без проблем. Налаштовував відображення форми аторизації в налаштуваннях модуля, просто відмітив, що повинна відображатись на всіх сторінках і все.
На сайті стоїть Joomla_1.5.15-Stable-Full_Package.zip (качав у вас, тыльки пыдправив мовний файл, в дизайн не вписувалась фраза про відновлення забутого імені користувача)+kunena forum.
З kunena forum також неможливо провести авторизацію на сайті.
Але такі ж проблеми були до встановлення форуму. Перевіряв на трьох браузерах ІЕ (завантажив раз в житті), GoogleChrome, firefox 3.5 і всі як змовились, одне і теж :evil:

Ой, мало не забув! Я маю власний домен, але хостинг брали з другом напару, у нього робить авторизація без збоїв, а у мене ні.
RockLife
Користувач
Користувач

Повідомлення: 2
Репутація: 0

google adsense

Re: Проблеми з авторизацією на сайті.

Повідомлення Besedin » 02 лютого 2010, 13:06

якісь додаткові компоненти стоять? спробуй з вимкненим SEF авторизацію.
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки

Повідомлення: 473
Репутація: 6

Re: Проблеми з авторизацією на сайті.

Повідомлення RockLife » 02 лютого 2010, 18:53

Жодного додаткового компоненту, якби були б я сказав би. Зараз спробую вимкнути...
Вимкнув, не помогло. зате допомогло вимкнення в конфігурації всього, що стосується СЕО.
Але дивно якось.. у друга він працює, а у мене ні, тільки єдина відмінність між файлами. так це те що його сайт при введенні посилання з ВВВ переадресовується на без ВВВ, а у мене навпаки.
Файл лежить в корені сайту.

Пост редагую.
Проблема була в файлі .htaccess
Через помилку в налаштуваннях пренаправлення посилання без www на з www/
RockLife
Користувач
Користувач

Повідомлення: 2
Репутація: 0

google adsense

• Дивіться також подібні теми
    Відповіді