Наглі злодіі

Наглі злодіі

Повідомлення ukrainian » 09 червня 2009, 15:04

Ситуація наступна - я цілий рік мордувався, збирав інформацію, фотографував, перекладав все... І все заради нього - мого сайту.
Вчора випадково натрапив в гуглі на своі фото, зайшов по посиланні. Виявляється весь контент мого сайтика поцупили негідники опублікували собі, видаючи за власне (на фотки поклали власні лого...)
Чи може хтось, або щось забрати мою інформацію з того сату? Навіщо я взагалі мордувався, треба було вкрасти все в конкурентів та й по всьому.
Сайт злодій тут - nedaleko.com.ua Розділ "мешкання" це моя робота (фото, інформація, переклад і тд)
пс маю договори (офіційні з мокрими печатками та підписами обох сторін) про публікацію закладів проживання на своєму сайті, крім того маю оригінали фоток, на сайті (ті як вкрали) - зменшені, коректовані....
ukrainian
Користувач
Користувач

Повідомлення: 120

google adsense

Re: Наглі злодіі

Повідомлення PAlexA » 10 червня 2009, 20:23

Для начала попробуй написать владельцу сайта, с требованием убрать краденые фото и контент, если не поможет, попробуй написать ихнему хостеру, объясни ситуацию, потребуй давления на владельца сайта, если потребуется представь доказательства кражи контента и фото

Я не знаю но где то читал, что яндекс и гугл может принять жалобу на кражу контента, при предоставлении доказательств

Подать в суд ? Тут думаю вряд ли. Надо точно знать все нюансы
PAlexA
Користувач
Користувач

Повідомлення: 285

Re: Наглі злодіі

Повідомлення ukrainian » 11 червня 2009, 09:51

Дякую, першу пораду виконав. Поки відповіді немає...
ukrainian
Користувач
Користувач

Повідомлення: 120

Повернутись в Флейм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

консультация юриста Получение гражданства России гражданам СНГ Апартаменты аренда на сутки! Подробнее...