Нужна помощь в доработке магазина на движке(Joomla 1.5.9)

Розгорнуті теми по налаштуванню сервера або хостинга під Joomla, безпека сайту та SEO-оптимізація.

Нужна помощь в доработке магазина на движке(Joomla 1.5.9)

Повідомлення Gatto » 27 березня 2010, 14:07

opp
Востаннє редагувалось Gatto в 08 листопада 2010, 22:32, всього редагувалось 1 раз.
Gatto
Користувач
Користувач

Повідомлення: 3
Репутація: 0

google adsense

Re: Нужна помощь в доработке магазина на движке(Joomla 1.5.9)

Повідомлення gruz » 27 березня 2010, 19:39

А магазин Virtuemart?

Перш за все актуальна версія Joomla 1.5.15, треба її оновити. Те саме зробити з магазином. Але обережно, якщо там є десь зміни в коді самої Joomla чи Virtuemart, їх треба зберегти якимось чином, бо оновлення їх може затрети.

Ну і треба дивитись на живу систему, щоби усвідомити проблему.
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення: 584
Репутація: 1

Повідомлення Gatto » 28 березня 2010, 01:26

ppp
Востаннє редагувалось Gatto в 08 листопада 2010, 22:32, всього редагувалось 1 раз.
Gatto
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 28 березня 2010, 12:28

Вибачте, але я старовір, в мобільним телефоном не користуюсь, бо потім дуже довго замолювати приходиться.

Постукайте в приватні повідомлення самим активним дописувачам форуму з вашим питанням.
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення Gatto » 28 березня 2010, 19:52

ppp
Gatto
Користувач
Користувач

Повідомлення gruz » 28 березня 2010, 23:52

Тому, хто вміє спілкуватись телефоном і може потенційно взятися.

Я так бачу там основні дві проблеми. Перша - весрії joomla і virtuemart, які треба оновоити до останніх. Це зніме левову частку проблем.
Друга - там, як мінімум, не працю gateway до приватбанка. Може ще до чогось. Тут варто братися, якщо є відчуття, що потягнете проблему, або схожу вже вирішували. Бо вона тільки зовні маленька, насправді може розтягтись у тиждень-другий шаленого кохання тільки з нею.
gruz
Користувач
Користувач

google adsense

Повернутись до Налаштування Joomla та сервера, оптимізація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість