крім фіша поки не можу нічого толкового порадити. спробуй розархівувати архів компонента на хост і встановити з нього з сервера. шлях куди розархівовувати видно в менеджері установки додатків.
Просто не хоче встановлювати цей компонет - це абзац!!! Такої дурні ще не знаю, але що саме дивно вона була на сайті і в tmp папці є в архівах все те, що я хотів закинути
+що цікаве, так це те, що воно було на сайті і я не памятаю, щоб його удаляв, але з рештою: 1. Воно є на хості в папці plugins( missing_translation.php and missimg_translation.xml 2. В папці components/com_joomfish/ є такі папки пишу по черзі як є helpers(cache, defines.php, indez.html. , joomfish.class.php) images(там багато картінок і бла-бла) index.html joomfish.php
serghantura в тебе така ж проблема, яка була і в мене. Зайди в адміністративну частину Joomla, потім Конфігурація > Сервер > Налаштування ФТП (включи використання FTP та введи в поля необхідні дані). На деяких серверах Joomla неможе через PHP нормально загрузити і встановити цей компонент. Після того як добавиш настройки FTP - пробуй встановити JoomFish щераз.
Я чомусь не можу закинути joomfish на сайт! До того вона була в мене, але я з якихось причин її удалив, а зараз назад встановити не можу! На сайті є частково якісь елементи joomfish, в language...і далі. сказали прописати фтп, та здається прописав, а пише то саме!!!
Компонент є, модуль є, а плагіна нема, може його удалити на всі сторони і попробувати закинути наново??? пацани, підкажіть, я просто, вже не знаю що ще лишається, хіба що якось переключити атрибути, може щось і вийде???Але плагін, його не видно, а модуль і компонент на місці!