Як перенести роботу з флешки на комп

Розгорнуті теми по налаштуванню сервера або хостинга під Joomla, безпека сайту та SEO-оптимізація.

Як перенести роботу з флешки на комп

Повідомлення Lubjen » 06 лютого 2010, 20:04

Привіт.
В мене є до вас одне питання.
Спочатку я встановила Денвер і Joomla на флешку. При встановленні Денвера прописала шлях F: . Але працювати через флешкe не стерпно - швидкість маленька, коли я працюю під адміном.

Як перенести вже зроблену роботу з флешки на комп, так щоб я змогла працювати або на компі або на флешці.

Усім дякую.
Lubjen
Користувач
Користувач

Повідомлення: 2
Репутація: 0

google adsense

Re: Як перенести роботу з флешки на комп

Повідомлення Dolorian » 21 лютого 2010, 22:55

загляни сюда http://www.goodsync.com/ru/
вообщето эта прога для резервного копирования, но в твоём случае то, что нужно. Устанавливаешь денвер на работе и дома, а goodsync на флешку. все твои действия сводятся к тому что по окончанию работы, ты синхронизируешь папку webservers(или как она у тебя называется) на компе с папкой webservers на флешке. а дома синхронизируешь папку webservers с той webservers которая на флешке. прелесть проги в том, что не нужно каждый раз копировать всю папку webservers, т.к. в ней очень много мелких файликов а это как правило чревато процессом долгого копирования. goodsync копирует только те файлики которые подверглись изменениям!
Dolorian
Користувач
Користувач

Повідомлення: 1
Репутація: 0

google adsense

• Дивіться також подібні теми
    Відповіді
    Перегляди
    Автор

Повернутись до Налаштування Joomla та сервера, оптимізація

Хто зараз онлайн