Шановні, а підскажіть будь-ласка, скачав архів українізаціії компоненту форума Agora. Але щось не можу второпати куди його засунути в архіві всього один файл uk-UA.com_agora.ini І власне куди б його притулити ?
Украинский перевод делал я... Архив с файлом прикреплю... Переведено не все, так как некоторые переменные в файлах компонента... Сообщайте о ошибках и я их исправлю)
файл надо залить в папку /ваш_сайт/language/uk-UA/ Украинский отображается только тогда, когда установлен укр язык на сайте по дефолту (если сайт на укр, то и форум на укр)
спасибо большое за перевод. я вот тут сижу ковыряюсь - укр у меня по дефолту установлен в админке. Только я вот чего не понимаю. Я в экспеменатльных целях вообще грохнул оба этих файла и в англ папке ленгвиджиз и в украинской - отображение форума никак непменялось. Ничего не понимаю. Плюс еще дополнительно в полях меню точик появились откуда-то одна вначале, вторая в конце. Дурдом на выезде у меня какой-то происходит.
Встановлення української локалізації для компоненту Agora 3.0beta. 1. Встановлюємо компонент форуму Агора 3.0beta; 2. Встановлюємо українські пакети локалізації Joomla; 3. В адміністративній панелі Joomla переходимо до Менеджера мов - ставимо українську мову за замовчуванням як в адміністративній панелі, так і на сайті; 4. Заливаємо файл uk-UA.com_agora.ini до теки /language/uk-UA/; 5. Насолоджуємося перекладом.
розповідаю. це зветься шаманські танці з бубном. всі вище перечислені пункти були зроблені, але форум залишався англійским і лише в декількох місцях проскакували українські слова. Лише раптово винайшов рецепт: Тупо відкриваю файли-темплейти. нічого нероблю і просто тут же перезаписую і о чудо той участок форума, за який відповідає перезаписаний темплейт становиться таки українізованим.