Phoca Gallery - питання новачка

Фото- та відео галереї.

Phoca Gallery - питання новачка

Повідомлення Hijacker » 17 березня 2010, 00:33

Доброї ночі! Серед всіх протестованих мною галерей, для мого сайту більше підходить Фока... і в мене виникли питання.
1) Як зробити, щоб при нажиманні на пункт меню виводились категорії виду
Категорія1
[img][img][img][img]
[img][img][img][img]
[img][img][img][img]
Категорія2
[img][img][img][img]
[img][img][img][img]
Категорія3
[img][img][img][img]
2) Як видалити "Powered by Phoca Gallery"?
3) Як видалити Панель, для вибору кількості елементів на сторінці (внизу)?
Hijacker
Користувач
Користувач

Повідомлення: 34
Репутація: 0

google adsense

Re: Phoca Gallery - питання новачка

Повідомлення gruz » 17 березня 2010, 15:27

Нараз скажу тільки по п.2.
Без крайньої потреби видаляти копі-райти авторів, які тобі дають на шару свій продукт, є свинством.
CSS-ом зроби його сірим по білому, щоби не дуже кидалось, але щоби і не білим по білому.

Давно в той альбом не заглядав, тому не пригадую.

Імовірно, по п.1. можна погратися таким чином. Є таке розширення, яке виводить контент в модулі. Пошукай joomla 1.5 content in module. Розташувати модулі один під одним по центру і виводити в кожен окрему категорію. Буде той самий ефект.

По п.3 - я не бачу у себе вибору кількості елементів внизу сторінки. Якби бачив, то записав би собі шаблон Phoca в шаблон Joomla, як робив нещодавно з модулем mainmenu, і поправив би, що коли нема переліку сторінок, тобто вона одна, то не виводити.
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення: 584
Репутація: 1

Повідомлення Hijacker » 17 квітня 2010, 15:23

Я прошу пробачення .... Знаю, начебто можна зробити таку шапку:
[кнопка "назад"] Ім'я категорії
у мене майже так само, але замість імені категорії - Category List. Якщо вище написаний варіант не можливий, як можна прибрати цей Category List? Допоможіть будь ласка!
Hijacker
Користувач
Користувач

Повідомлення: 34

Повідомлення gruz » 17 квітня 2010, 15:34

Якщо нема в налаштуваннях, то точно можна з цим щось зробити в шаблоні компонента. По аналогії до того, як ти змінював шабло н модулі, зкопіюй шаблон компонента в свій шаблон Joomla, і там пошукай де воно виставляється.

Я зразок що і куди копіювати порівняй components/com_content/ і templates/beez/html/com_content/
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

Повідомлення rita » 23 серпня 2010, 15:00

Галерея завантажилась успішно, але от при спробах відкрити її з меню, сторінка каже мені отаке:"Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/h21910/data/www/mystryiany.com.ua/components/com_phocagallery/models/categories.php on line 158"

Не підкажете, що це означає?
rita
Користувач
Користувач

Повідомлення: 5

Повідомлення gruz » 23 серпня 2010, 18:58

Або не успішно завантажилось, або глючна якась версія остання, або щось не додивилась по інсталляції. Може, він плагін якийсь вимагає.

Означає це те, що там написано - помилка у скрипті галереї.
Я вимушений був піти з цього форуму, бо ненависть адмінів до "конкуруючого", на їх думку, ресурсу joomla.org.ua вища за здоровий глуз. На їх думку ліпше не допомогти в форумі, ніж допомогти з посилкою на joomla.org.ua
gruz
Користувач
Користувач

google adsense

Повернутись до Галереї

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей